Ik werd vrij snel op mijn gemak gesteld en ook de massage bracht veel rust. Ik ga terug!

9 jaar fertiliteit, nu de laatste kans via embrydonatie…

Ik ben enorm te spreken over de fertiliteitsmassage. Ten eerste kan ik het vrij moeilijk hebben met lichamelijke aanrakingen en voel ik me vrij ongemakkelijk in mijn figuur, maar ik werd hier vrij snel op mijn gemak gesteld en ook de massage bracht veel rust. Nadien kreeg ik nog een mail met instructies voor thuis en wanneer de eiceldonor begint met stimuleren kom ik zeker terug. Mijn psychologe zei ooit dat wanneer cliƫnten terugkomen het mooiste compliment was dat ze kon krijgen. Ik ga nu naar An terug, dat heeft uiteraard een reden.

Een meer uitgebreid verslag kan je op mijn blog lezen. https://hippiemeisje.com/2018/06/22/een-ervaring-rijker-fertiliteitsmassage/

Ik ben nu ook begonnen met de online fertiliteitsyoga, hele leuk dat dit aangeboden wordt. Mijn voorkeur gaat sowieso uit naar “in het echt”, maar dit vind ik een supergoed initiatief, aangezien ik anders elke keer een uur heen en een uur terug zou moeten rijden. Ik zoek er nog een vaste plaats voor in mijn planning, maar de proeflessen die ene keer op zondag dat ik al mocht meemaken, vielen goed mee.

Aangezien het nu wel de laatste kans is, moeten namelijk ook alle mogelijkheden ingezet worden.

Liefs