Deze vorm van yoga was voor mij echt een verademing

Mijn man en ik proberen al geruime tijd zwanger te worden. In april 2018 start ik met het medische traject. Omdat ik nogal een stresskip ben, ging ik op zoek naar iets wat me rust zou kunnen brengen. Toevallig zag ik een advertentie van fertiliteitsyoga op Facebook.

Ik vroeg me eerst af of het wel iets voor mij zou zijn. Ik had al een paar workshops yoga gevolgd, maar dat bleek nooit iets voor mij te zijn. Te zweverig en enkel weggelegd voor extreem lenige personen. Ik besloot toch nog een keertje te gaan proberen onder het moto ‘Baat het niet, dan schaadt het niet’.

Deze vorm van yoga was voor mij echt een verademing. An benadrukt steeds dat je moet doen wat binnen jouw eigen grenzen ligt. Hierdoor voelde ik me direct op mijn gemak. Het werken in kleine groepjes met mensen die zich in een gelijkaardige situatie bevinden, is een groot pluspunt. Ook de babbels achteraf zijn heel erg fijn. Eindelijk mensen die je begrijpen.

Ik voel me al heel wat rustiger en kijk steeds uit naar vrijdagavond om na de drukke werkweek volledig tot rust te kunnen komen. Je merkt echt dat An dit met hart en ziel doet!