Ik voel dat dit mij verder in balans kan brengen, fysiek en emotineel

Sinds januari volg ik de zachte yoga bij An, omdat ik nood had aan ‘me-time’ na een woelige periode in mijn leven. Ik heb op een jaar tijd 3 zwangerschappen met een slechte afloop achter de rug, waarvan 2x een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Dit heeft me helemaal uit balans geslagen, zowel fysiek als emotioneel.

Voorlopig schuiven we onze kinderwens even aan de kant, want er is werk aan de winkel… Ik ben osteopaat en voel dat ik serieus aan mezelf moet werken, vooraleer ik het weer zal aandurven om zwanger te worden. Maar ik ben vastberaden en ik ga er voor! Langs gaan bij de collega’s, bij de psycholoog, letten op mijn voeding, de nodige voedingssupplementen…. en yoga bij An. Stap voor stap kom ik er weer bovenop, vind ik mijn energie terug en kan ik weer genieten van mijn gezin en mijn werk.

Nu heb ik voorbije vrijdag eens deelgenomen aan de fertiliteitsyoga en ik vond het echt een geweldige ervaring. Als mama met een kinderwens én als osteopaat voel ik dat dit mij goed doet, dat dit mij verder in balans kan brengen, zowel fysiek als emotioneel. An, je doet dit echt geweldig, met heel veel overgave en professionaliteit. Ik wens je heel veel succes in alles wat je doet!